Huub Keulers

Bio Huub Keulers


Contact


Email: [email protected]
Phone: +31(0)646741111
Mergelakker 62
6181 JG Elsloo
Limburg
Nederland

Na jarenlang actief te zijn geweest in de de hoek van communicatie en opleidingen heb ik in 2008 besloten het roer om te gooien. Eerst als deeltijd freelance fotograaf en sinds een aantal jaren als fulltime fotograaf, trainer en auteur.

Na jaren van ervaring en kennis opdoen heb ik me ontwikkeld tot een prijswinnend sportfotograaf en me gespecialiseerd in actie, emotie en beweging. Mijn doel is om iedere keer weer de sportfoto's te maken met positieve impact voor sporters, sportorganisaties en sportmerken. Naast fotoreportages verzorg ik ook fotocursussen en workshops voor beginnende en semi-professionele fotografen en geef inspirerende lezingen. Omdat ik weet hoe de sportwereld in elkaar zit en hoeveel energie en tijd sporters in hun doelen steken, ondersteun ik sporters en sportorganisaties in het vergroten van hun zichtbaarheid en merk d.m.v. een persoonlijk mediapakket.

Mijn drijfveer is om de actie, emotie en sfeer op zijn hoogtepunt in een beeld te vangen. Ik zoek iedere keer weer naar andere invalshoeken in mijn beelden om op die manier origineel en verrassend te zijn. Voor mij zijn voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van belang. Alleen zo kunnen mijn klanten blij worden van het resultaat. Net als een sporter en een ondernemer wil ik het beste uit mezelf halen en pieken op de juiste momenten. Daar ga ik voor! U toch ook?

Tot mijn klanten behoren sportorganisaties, sportbonden, wedstrijdorganisaties, sportmerken, sporters, persbureaus, online media en print tijdschriften. Bent u geïnteresseerd in een professioneel partnerschap voor uw sportevenement of merk? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Stuur een email naar [email protected] of bel ons op 0646741111.

Wat maakt mij gelukkig?

Dichtbij de actie staan en de adrelaine van de sporter ervaren is iets wat me blij maakt. Als ik in mijn foto’s de mix van aktie, spanning, emotie en verhaal kan samensmelten tot één beeld en mijn opdrachtgevers zijn tevreden dan ben ik een gelukkig mens. Vooral de momenten dat je weet dat je de juiste momenten gefotografeerd hebt en het resultaat terugziet op je beeldscherm. Daarnaast maakt mijn vrouw me gelukkig, ook belangrijk natuurlijk. Kennis overdragen is trouwens ook iets wat in mijn genen zit en ik veel energie en plezier uit haal. Ik wordt enthousiast van mensen die niet bang zijn om hun kennis en passie voor fotografie te delen. Dat is ook een reden waarom ik fotocursussen en workshops verzorg. Hierbij gaat mijn aandacht vooral uit naar de manier waarop ieder mens op een andere manier leert. Ik wordt blij van het feit als een cursist zegt: 'Aha, is dat de reden waarom mijn foto's niet altijd lukken zoals ik dat wil!'

Waarom is fotografie zo'n een bijzonder vak?

In de fotografie kan ik alles wat ik belangrijk vind kwijt. Samenwerken, menselijke contacten, uitdagingen, vriendschappen, prestaties leveren, mensem blij maken. Van origine ben ik een digitale communicatie professional en instructeur maar sinds 2008 ben ik professioneel fotograaf en opleider. Mijn laatste fotoreportages zijn: WK Tafeltennis, Ironman triathlons, EK Hockey, EK Atletiek, WK Schaatsen, GP Valkenswaard, WK Ijshockey,  BMX Pro Tour. Ik fotograaf sportevenementen o.a. voor de persbureau's Orange Pictures en ANP. Wat ik van mensen om me heen hoor ben ik een open, eerlijk en vrolijk persoon die graag mensen helpt en gemakkelijk communiceer. Waar ik niet tegenkan is onrecht en mensen die er plezier aan beleven om hun machtspositie te misbruiken om er zelf beter van te worden. Naast fotografie kijk ik graag naar een goede film, luister graag naar heerlijke muziek en is schrijven een andere hobbie van me. Ik schrijf blogartikelen voor Photofacts en Fotoclub.nl en heb onlangs een educatief boek over sportfotografie geschreven. Oh ja, voor chocolade kun je me iedere nacht wakker maken maar laten we dat maar niet doen ;-)

*    *    *

Using Format