HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Biografie Huub en LoretteHuub


Email: huubkeulers@ziggo.nl
Phone: +31(0)646741111
Elsloo (Li)

Na jarenlang actief te zijn geweest in de de hoek van communicatie en opleidingen heb ik in 2008 besloten het roer om te gooien. Sinds een aantal jaren als zzp'er; fotograaf, trainer, auteur en digitale communicatie professional.

Door veel ervaring en kennis op te doen heb ik me ontwikkeld tot een professioneel fotograaf, met als specialisme sport. Wat sport betreft is het mijn doel is om iedere keer weer die sportfoto's te maken die een positieve impact hebben op sporters, sportorganisaties en sportmerken. Naast fotoreportages verzorg ik ook fotocursussen en workshops voor beginnende en semi-professionele fotografen en geef inspirerende lezingen. Omdat ik weet hoe de sportwereld in elkaar zit en hoeveel energie en tijd sporters in hun doelen steken, ondersteun ik sporters en sportorganisaties in het vergroten van hun zichtbaarheid en merk d.m.v. een persoonlijk mediapakket.

Mijn drijfveer is om de actie, emotie en sfeer op zijn hoogtepunt in een beeld te vangen. Ik zoek iedere keer weer naar andere invalshoeken in mijn beelden om op die manier origineel en verrassend te zijn. Voor mij zijn voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van belang. Alleen zo kunnen mijn klanten blij worden van het resultaat. Net als een sporter en een ondernemer wil ik het beste uit mezelf halen en pieken op de juiste momenten. Daar ga ik voor! U toch ook?
Tot onze klanten behoren sportorganisaties, sportbonden, wedstrijdorganisaties, sportmerken, sporters, persbureaus, online media en print tijdschriften. Bent u geïnteresseerd in een professioneel partnerschap voor uw sportevenement of merk? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dichtbij de actie staan en de adrelaine van de sporter ervaren is iets wat me blij maakt. Als ik in mijn foto’s de mix van aktie, spanning, emotie en verhaal kan samensmelten tot één beeld en mijn opdrachtgevers zijn tevreden dan ben ik een gelukkig mens. Vooral de momenten dat je weet dat je de juiste momenten gefotografeerd hebt en het resultaat terugziet op je beeldscherm. Daarnaast maakt mijn vrouw me gelukkig, ook belangrijk natuurlijk. Kennis overdragen is trouwens ook iets wat in mijn genen zit en ik veel energie en plezier uit haal. Ik wordt enthousiast van mensen die niet bang zijn om hun kennis en passie voor fotografie te delen. Dat is ook een reden waarom ik fotocursussen en workshops verzorg. Hierbij gaat mijn aandacht vooral uit naar de manier waarop ieder mens op een andere manier leert. Ik wordt blij van het feit als een cursist zegt: 'Aha, is dat de reden waarom mijn foto's niet altijd lukken zoals ik dat wil!'

Naast topsport hebben ook jeugdige sporttalenten en de gehandicaptensport een speciale plek in ons hart. Onze motivatie is om de juiste sfeer en het verhaal vast te leggen in pakkende beelden. Of het nu gaat om een ​​sportwedstrijd of uw bedrijf, we zijn altijd op zoek naar verschillende perspectieven om origineel en verrassend te zijn. Voorbereiding, originaliteit, betrouwbaarheid en hoge kwaliteit zijn voor ons van groot belang. Alleen zo kunnen onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Net als een atleet en een ondernemer willen we op het juiste moment het beste bereiken.

Zelf fotografeer ik al meer dan 10 jaar de grote internationale sportevenementen, maar met dezelfde passie fotografeer ik ook nationale en regionale sportevenementen. Ik haal mijn inspiratie vooral uit de schoonheid en liefde voor de sport, maar ook uit de persoonlijke en fascinerende verhalen achter de sporters. Omdat we de ins en outs in de sportwereld kennen en weten hoeveel energie en tijd atleten in hun doelen stoppen, kunnen we atleten en sportorganisaties ook ondersteunen bij het vergroten van hun zichtbaarheid en merk via een persoonlijk mediapakket (fotoportfolio, website, social media kanalen).

In 2018 heb ik, samen met collega en vriend Marcel van der Looij, een educatief boek van 350 pagina's over sportfotografie geschreven. Het kloppende hart van dit boek is het gedeelte waarin we het fotograferen van vijftig sporten op een laagdrempelige manier beschrijven.

Waarom is fotografie zo'n een bijzonder vak?

In de fotografie kan ik alles wat ik belangrijk vind kwijt. Samenwerken, menselijke contacten, uitdagingen, vriendschappen, prestaties leveren, mensen blij maken. Van origine ben ik een digitale communicatie professional en instructeur maar sinds 2008 ben ik professioneel fotograaf en opleider. Mijn meest recente fotoreportages zijn: WK Tafeltennis, Ironman triathlons, EK Hockey, EK Atletiek, WK Schaatsen, GP Valkenswaard, WK Ijshockey,  BMX Pro Tour.  Wat ik van mensen om me heen hoor ben ik een open, eerlijk en vrolijk persoon die graag mensen helpt en gemakkelijk communiceer. Waar ik niet tegenkan is onrecht en mensen die er plezier aan beleven om hun machtspositie te misbruiken om er zelf beter van te worden. Ik schrijf blogartikelen voor Photofacts en Fotoclub.nl en heb onlangs een educatief boek over sportfotografie uitgebracht, samen met collega fotograaf Marcel van der Looij. Oh ja, voor chocolade kun je me iedere nacht wakker maken maar laten we dat maar niet doen ;-)

*    *    *Lorette


Email: lorettejanssen@ziggo.nl
Elsloo (Li)

Opgegroeid in een familiebedrijf, waar ik van jongs afaan leerde om alle voorkomende werkzaamheden gewoon aan te pakken, en me eigente maken, heb ik sinds een jaar of twee me meer en meer op fotografietoegelegd. Gedurende die tijd heb ik ook met Huub de nodige sportevenementengefotografeerd en daar geleerd dat er, voor een mooie foto, heel wat meer bijkomt kijken dan het simpel indrukken van een knop.

Het juiste moment, de juiste actie, een mooie pose/achtergrond,de juiste belichting, een goede voorbereiding en het daarna thuis kiezen ennabewerken van de beste beelden, vergen meer tijd, inzicht en geduld dan dat ikooit voor mogelijk had gehouden. Het is eigenlijk een tak van sport, met heelveel zijtakken, waarbij je net als een sporter blijft leren en je resultaatsteeds naar een hoger niveau wilt tillen. Van origine ben ik ook eenhondenliefhebber bij uitstek en heb onder andere ook als anesthesist in eendierenziekenhuis gewerkt.

Nadat we in 2001, onze trouwe viervoeter Boy, een supersterkerakker, die we op 19-jarige leeftijd moesten laten inslapen, hebben Huub en ikde bewuste keuze gemaakt geen hond meer te nemen. Baal er wel nog geregeldvan dat we van hem bijna geen beelden meer hebben, na een crash van een schijf.Want die zichtbare herinneringen zijn toch echt goud waard. Dit is ook een vanmijn grootste drijfveren om een hond te fotograferen zoals hijwerkelijk is, het liefst in een natuurlijke omgeving. Soms in en somszonder de aanwezigheid van zijn baasje. Belangrijk is dat de hond zich ookecht op z'n gemak voelt, alleen dan kunnen foto’s wordengemaakt die zijn karakter uitstralen.

Hondenshootskun je het beste met twee personen uitvoeren. Een van ons probeert danbijvoorbeeld de hond op zijn gemak te stellen, zijn aandacht te trekken ofjuist een bepaalde actie wel of niet te laten uitvoeren. We doendaarom deze shoots altijd samen. Zo kunnen we beiden beter inspelen opverschillende situaties en het camerawerk indien nodig van elkaarovernemen. Een fotosessie zal daarom al gauw een uur in beslag nemenen de meeste honden hebben het dan ook wel gehad. Veel honden kunnennu eenmaal niet lang achter elkaar de aandacht houden en we moeten zorgen dathet voor de hond leuk blijft.  We proberen zoveel mogelijk verschillendemomenten in beeld te brengen gedurende dat uur. Natuurlijk kan de hond ooksamen met jou en je gezin op de foto.  Kijk hier voor de mogelijkheden.

Naast het fotograferen van honden wil ik me ookmeer gaan toeleggen op kinderen. Verder help ik Huub tegenwoordig, waarmogelijk, meer en meer bij onze andere diensten.


Using Format