HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Commerciële fotografie betekent gewoon alle soorten fotografie die worden uitgevoerd in de wereld van handel en industrie. Of u nu een (inter)nationaal, lokaal reclamebureau of een klein tot groot bedrijf bent, wij kunnen uw hoogwaardige reclame-, interieur-, lifestyle- of portretfoto's maken. Het is belangrijk om het bericht van uw bedrijf of organisatie te bezorgen en uw klanten te laten zien wie u bent. Foto's die worden opgemerkt, helpen uw bedrijf, werk of service te promoten. We houden ervan om het DNA van uw bedrijf in uw foto's te integreren.


Bedrijfsreportage

Bij een bedrijfsreportage worden de activiteiten van uw bedrijf in beeld gebracht d.m.v. een serie foto’s. Dit kunnen portretten van medewerkers op hun werkplek zijn maar ook het proces van uw producten of handelingen van uw diensten die worden vastgelegd. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we uw wensen, eisen en ideeën bespreken. Aansluitend gaan we een plan voor uw bedrijfsreportage maken, waarin we kijken welke bedrijfsonderdelen u in beeld wil hebben gebracht en wordt er een vrijblijvende offerte uitgebracht.


Interieur-/Architectuurfotografie

Bij interieur- en architectuurfotografie is het doel om de kijker het gevoel te geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig zijn. Daarbij is het de kunst om het interieur of buitenzijde van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch over te laten komen. We proberen de functie, lay-out en ontwerp van een ruimte vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven te tonen. Dit kan op ooghoogte zijn (met al zijn variëteiten) of veel verder. Ook gebruiken we zeer lage camerastandpunten om bijvoorbeeld aandacht te trekken naar een plafond. In theorie kan dezelfde ruimte op verschillende manieren worden gefotografeerd, als de klant de plafondfabrikant, vloer- of meubelfabrikant of de interieurontwerper is. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden. Tegenwoordig voegen we zelden licht toe aan een ruimte, omdat het dynamische bereik van de digitale sensoren van vandaag indrukwekkend is en we meerdere belichtingen mengen in nabewerking.


Bouwprojecten

Wij werken samen met bouwbedrijven - groot of klein - met onderaannemers en civieltechnische adviseurs en bieden beelden van topkwaliteit voor uw specifieke diensten of producten die u in uw brochures en publiciteitsmateriaal kunt gebruiken. Of als u uw klanten bij oplevering van het gebouw een mooie fotoreportage wilt aanbieden waarin de hele bouw van begin tot einde zichtbaar is. Of u consequent goede afbeeldingen nodig hebt voor voortgangsrapporten of een portfolio met foto's om nieuwe woningbouw, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten - wij kunnen u helpen.

Als u wilt dat een professionele fotograaf uw bouwprojecten documenteert, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.


Stadsgezichten

We zijn altijd gefascineerd geweest door stadsgezichten. Er zijn talloze manieren om stadsgezichten te fotograferen, maar hoe het ook wordt gedaan, er zijn enkele dingen die ze allemaal gemeen moeten hebben: ze moeten er cool uitzien, ze moeten in het meest fantastische licht worden gemaakt en ze moeten de locatie herkenbaar in beeld brengen. We gebruiken soms lange belichtingstijden om het beschikbare licht te "verzamelen", welke een gevoel van beweging geeft en de scènes doordringt met een subtiel, sfeerlicht. Stadsfoto's moeten het levende stadsgevoel ademen.


Tarieven
Halve dagprijs: € 350,- excl. BTW
Dagprijs: € 650,- excl. BTW
Incl. nabewerking van foto's, excl. reiskosten (€0,28 per/km).

Using Format