HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Digitale Communicatie

Websites

We maken professionele websites voor het MKB, sporters, sport organisaties, stichtingen, verenigingen etc. Onze aandacht gaat hierbij niet alleen naar design maar vooral ook op doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte een visitekaartje naar uw (potentiële) klanten. Vanwege onze jarenlange ervaring met het samenstellen, en beheren van bedrijfs websites en intranetten weten we goed waar op te letten om uw zichtbaarheid en merk/dienst te kunnen promoten. Door deze ervaring met een grote diversiteit aan bedrijven die u al voor gingen, zijn wij er zeker van uw bedrijf goed op internet te kunnen presenteren.

De website van Inbraakvrije Wijk is een voorbeeld uit ons portfolio.
Deze website is een van de projecten van the Dutch Institute of Technology, Safety and Security met partners als Nationale Politie, Ministerie van Justitie en Veiligheid en de gemeente Rotterdam.

Teksten

Het gerucht gaat dat een schrijver een vrij makkelijke "baan" heeft. Je kunt thuis werken, dutjes doen in het midden van de dag, vaak op vakantie gaan, en heel goed betaald krijgen. Helaas zijn de laatste twee dingen ver van de waarheid. Een van de gemakkelijkste manieren om te beantwoorden wat een schrijver doet, is dat ze alle dingen schrijven die je in je mailbox krijgt en leest op websites, brochures, catalogi en meer. Het grooste doel is teksten te schrijven die op het juiste moment de juiste boodschap overbrengen. Het gaat allemaal om verbinding maken met uw klanten!

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn een van de krachtigste online marketing methodes, alleen komt er bij een succesvolle nieuwsbrief campagnes toch wat aardig wat om de hoek kijken. Zo dient er rekening gehouden te worden dat uw mailings niet in de SPAM-bak van uw klanten terecht komen of dat uw email op een zwarte lijst terecht komt. Om aan al deze eisen te voldoen, kan ik u adviseren over het gebruik van nieuwsbrieven of kunnen wij nieuwsbrief activiteiten uitvoeren.

We kunnen u helpen met:

  • Ontwikkelingen van een nieuwsbrief template (ontwerp)
  • Maken van adressenlijsten en invoeren in de nieuwsbrief campagne tool
  • Interessante onderwerpen bepalen
  • Schrijven van teksten voor uw artikelen (deze kunnen bv. op uw website staan)
  • De nieuwsbrief voorzien van wettelijk verplichte elementen
  • Concept weergave en verzenden van test emails
  • Bepalen meest ideale tijdstip voor verzending
  • Meten van statistieken, evalueren ervan en daarop anticiperen voor volgende nieuwsbrieven.

Prijzen worden per project afgesproken afhankelijk van omvang, moeilijkheidsgraad en wensen.

Using Format