Huub Keulers & Lorette Janssen
Fotografie | Workshops I Communicatie

Workshop leren omgaan met je flitser

Datums in overleg

Meld je hier aan

Ben je 'bang' om je flitser te gebruiken of weet je er gewoon te weinig vanaf? Als ik je nu beloof dat het correct gebruiken van je flitser helemaal niet moeilijk is. Als je maar even op weg wordt geholpen, zul je zien en ervaren welke nieuwe mogelijkheden je flitser heeft. Er zal een heel nieuwe wereld voor je open gaan.

Deze 1-daagse basis cursus is geschikt voor fotografen die de stap willen maken om creatiever te willen fotograferen en over een basiskennis fotografie beschikken. Vooral fotografen die zich bezighouden met reis-, huwelijks-, sport-, portret/model-, documentair of natuurfotografie zullen hun foto's kunnen verbeteren als ze hun flitser op een juiste manier weten te gebruiken. De deelnemer moet tijdens de workshop natuurlijk wel in het bezit zijn van een 'losse' reportageflitser. Indien je deze nog niet hebt, dan willen we je graag adviseren bij een aankoop. Ben je niet in het bezit van een flitser dan kun je deze 'huren', gedurende de workshop, tegen een vergoeding van €25 (alleen voor Canon gebruikers).

De workshop wordt, in overleg, gegeven op een zaterdag of een zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur. 

Wat ga je leren?

  • Theoretische uitleg over de werking, functies en bediening van je reportageflitser
  • Praktijk oefeningen met eTTL flitsen, handmatig flitsen, high speed sync flitsen, flitsen op het eerste/tweede gordijn, indirect flitsen, invulflitsen, flitsen bij tegenlicht en off-camera flitsen, met beweging flitsen via de 'dragging the shutter' methode.
  • Balans weten te vinden tussen natuurlijk licht en flitslicht

Aanvullende informatie:

  • Voorkennis: Basiskennis fotografie en camera kunnen bedienen.
  • Investering: €120 incl. 21% BTW en syllabus.
  • Groepsgrootte: Min. 3 en max. 6 personen

Privé cursus of maatwerk is ook altijd mogelijk, mocht in groepsverband of bovenstaande data je niet uitkomen.

Using Format