HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met liefde en respect en vangen hun individualiteit en uniekheid. Een foto is vaak het eerste wat uw klanten zien en de laatste indruk die ze achterlaten. Het is belangrijk om een foto te hebben die er op een goede dag uitziet: zelfverzekerd en benaderbaar. We werken graag met (beginnende)modellen, acteurs, muzikanten, schrijvers, docenten en ondernemers. In feite iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden.

Modelfotografie

Modellen die hun carrière lanceren, hebben afbeeldingen nodig in verschillende stijlen voor hun portfolio. Het is ons doel dat je een verscheidenheid aan verbluffende afbeeldingen kunt presenteren aan je agent of klanten. Afhankelijk van je ervaring en het soort modellering dat je nastreeft, zal het uiterlijk dat je nodig hebt voor je portfolio verschillen.

Hoe werken we? Je zult nooit alleen zijn met één fotograaf. Mijn vrouw en ik werken altijd samen tijdens de shoot. Ervaren als ook onervaren modellen kunnen een sessie boeken om hun portfolio bij te werken. Minderjarige kinderen moeten altijd vergezeld zijn door een van de ouders. We ontmoeten elkaar op de gewenste locatie binnen of buiten. De shoot duurt twee tot vier uur, afhankelijk van je behoeften en wensen. Tijdens de sessie kunnen we al een selectie van de foto's samen maken. Normaal gesproken werkt een snelle shoot niet. Daarom hebben we eerst een klein gesprek met je ter plaatse om elkaar te leren kennen en een ontspannen sfeer te creëren. Dit levert vaak de beste resultaten op. Hierna zullen we je foto's bewerken en je toegang geven tot een online galerij waar je jouw foto's kunt downloaden of we sturen ze naar je via WeTransfer.

Tarief
€150 excl. BTW (2 uur fotoshoot)
€225 excl. BTW (3 uur fotoshoot)

Exclusief reiskosten bij een locatie verder dan 20km van Elsloo (€0,28 per/km)
Inclusief nabewerking en ca. 10 foto's binnen een week geleverd via WeTransfer.

Headshot

Ben je ondernemer, gemeenteraadslid, acteur of en heb je een profielfoto nodig? Niet te zakelijk maar ook niet te losjes. We creëren een relaxte sfeer en realiseren een foto waarop je karakter en waar je voor staat goed naar voren komen.

Tarief

€75 excl. BTW
Exclusief reiskosten bij een locatie verder dan 20km van Elsloo (€0,28 per/km)

Familieportretten

Geen statische of saaie familiefoto's. Je familie, in hun favoriete outfits, met verknipt haar, niet in gecoördineerde bijpassende kleding, net zoals je elke dag bent. Familieportretten bij ons zijn ontspannen, casual, meer over het vastleggen van alledaagse momenten dan geposeerde portretten, ze gaan over de echte jij. De shoot vindt niet plaats in een studio, maar op een familieuitje, in het bos, een park, kasteel, op de heide of bij u thuis, waar u zich ontspannen en het meest comfortabel voelt.

Familieportret sessies duren gemiddeld 2 uurtjes. Na de shoot zullen we uw foto's bewerken en u toegang geven tot een online galerij, waar u uw foto's kunt downloaden of we verzenden ze via WeTransfer naar u. Het is ons doel om u prachtige foto's te presenteren, geschikt voor uw muur of koffietafel. Uw familiefoto's zijn momenten in de tijd, dus kijk na vijf jaar terug en onthoud de echte emoties van toen.

Tarief
€150 excl. BTW
Exclusief reiskosten bij een locatie verder dan 20km van Elsloo (€0,28 per/km)
Inclusief ca. 2uur fotografie op een door jou gekozen locatie, nabewerking en ca. 10 foto's binnen een week geleverd via WeTransfer.


Using Format