Reacties deelnemers

Hieronder enkele reacties van deelnemers aan onze workshops / cursussen en collega fotografen.

Vincent Maertens

Een open en zeer creatieve fotograaf. Met een frisse blik op de sport wat resulteert in mooie foto's met de sporter centraal. Gemaakt met passie en vakkundigheid. Buiten dat sta je altijd klaar om collega's te helpen. Amateur of professional maakt niet uit, altijd sprekend vanuit de professie en liefde voor het vak.

Michelle Peeters (Photofacts)

Ik ken je nog niet heel erg goed, maar ben zeer onder de indruk van je foto's en de manier waarop je artikelen (ook voor Photofacts) schrijft. Ik ben ervan overtuigd dat je cursussen erg goed zijn en dat je de meest complexe zaken aan iedereen uitgelegd krijgt! Bovendien vind ik je erg prettig in de omgang, leuk om met je samen te werken!

Diana Notermans

Jouw manier van uitleggen is zeer aanstekelijk. Je neemt mensen mee in de wereld van fotografie, waarvan ook een professionele fotograaf als ik, heel veel kan leren en geleerd heb. Je bent een van de eerste fotografen die zijn fouten deelt met cursisten. Daardoor had ik zoiets van: 'Oh gelukkig, ik ben niet de enige die dingen soms verkeerd doet'. Bedankt Huub, je bent ene inspiratiebron voor me!

Linda Groothuizen

Ik vond het een zeer leerzame, praktijkgerichte en gezellige cursus. Huub is een geboren cursusleider die duidelijk en soms met humor uitleg geeft. Hij brengt moeilijke dingen terug naar de basis waardoor het muntje snel valt.

Fleur Hendriks

Door deze cursus van Huub heb ik mijn camera veel beter leren kennen. Ik fotografeerde altijd op de Automaat-stand, maar toch mislukte mijn foto's vaker. Nu zijn mijn foto's veel beter geworden. Huub ik wil je bedanken voor alle tips, trucjes en de leuke maar vooral ontzettend nuttige cursus.

Marian Kuijpers

Voordat ik bij Huub terecht kwam had ik op een zaterdag een Canon workshop gevolgd die ik bij mijn camera aangeboden kreeg. De uitleg ging echter veel te snel voor me waardoor dit voor mij een verloren dag was. Na het volgen van de beginnerscursus van Huub is alles me veel duidelijker geworden en fotografeer ik weer met plezier.

Lex Eckhardt

Ik heb Huub en Lorette leren kennen bij een ijshockeywedstrijd in Geleen. Daarna hebben we samen nog bij een paar sportevenementen gefotografeerd. Een aardige en open man die graag zijn ervaringen deelt; een vakman die ook schrijft over zijn passie. Passie is sowieso het woord dat bij hem past. Niet iemand die even wat foto's komt maken, nee, iemand die van tevoren ter plekke gaat kijken om de beste standpunten te vinden. Iemand die altijd iets bijzonders wilt maken van een foto en daar ook in slaagt. Een fotograaf die experimenteert met instellingen en effecten. Fijn om mee om te gaan en van te leren.

Krista Daniels

De workshops van Huub zijn een absolute aanrader! Huub is een zeer bevlogen fotograaf en cursusleider die  de gave bezit de principes van het fotograferen op een leuke en simpele manier over te brengen. Hij doet dit uiterst professioneel manier en met alle respect voor de cursusdeelnemers. Wat ik vooral leerzaam vond was het bespreken van elkaars werk. In combinatie met de theoretische leerstof maakt dit, deze cursus uitermate geschikt voor mij.

Petra Franssen

Ik heb meegedaan met de basiscursus fotografie bij Huub op 'aandringen' van een oud-cursiste. Ze had 100% gelijk! Het was voor mij een zeer leerzame cursus. Ik heb veel geleerd vooral wat alle functies van mijn Nikon camera zijn, waardoor ik niet meer op de automatische stand hoef te fotograferen. De opdrachten tussendoor waren iedere keer weer een uitdaging maar heel goed om te doen. Ook de praktijkdag was een zeer waardevolle en leuke aanvulling.

Frits Janssen

Huub heeft me geleerd op een andere manier te kijken, waardoor mijn foto's met sprongen vooruit zijn gegaan. Zijn cursussen en workshops zijn een absolute aanrader en het geld dubbel en dik waard.

Willem de Boer

Huub, bedankt voor je enthousiaste en oh zo duidelijke manier van toelichtingen. Je bent een echte vakman die zijn kennis zeer goed overbrengen.

Peter Vranken

Ik ben ontzettend blij aan wat ik tot nu toe aan kennis heb opgedaan. Daarnaast zijn de lessen en ook de opdrachten erg leuk om te doen. Mijn complimenten voor de opzet van de cursussen en jouw inbreng Huub.

Using Format