HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Reacties deelnemers

Hieronder enkele reacties van deelnemers aan onze workshops / cursussen en collega fotografen. Diverse reacties zijn ook te lezen via Google reviews, door het intikken van de woorden 'Huub Keulers Fotografie' in Google.

Joke in 't Veld

In Juli 2019 een 2 daagse sportworkshop tijdens de NK Moutainbike gevolgd bij Huub en Lorette. Vooraf en tijdens de workshop heel veel informatie gekregen waaruit liefde voor het vak blijkt. Doordat we met een kleine groep waren hebben we allemaal heel veel persoonlijke aandacht van beiden gekregen. Ontzettend geleerd zoals panning, beeldvullend fotograferen, emotie en flitsen. Het is een aanrader om bij Huub en Lorette een workshop te volgen. Huub en Lorette bedankt voor het delen van jullie passie het was een gezellig, verzorgd maar vooral leerzaam weekend.

Bart Achterhof

Tijdens het NK Mountainbike 2019 heb ik een workshop sportfotografie gevolgd bij Huub en Lorette. Met passie en enthousiasme hebben zij hun kennis en ervaring gedeeld met een kleine groep cursisten. Door de grootte van de groep, was het mogelijk om 1-op-1-gesprekken te hebben met Huub of Lorette.
Panning, emotie, sfeerbeelden, beeldvullend en flitsen ... dit en nog veel meer kwam uitgebreid aan bod in de workshop verspreid over twee dagen.

Kortom: een informatieve workshop waarbij ik veel kennis heb opgedaan om mij verder te kunnen ontwikkelen in de sportfotografie.

Pie Cilissen

Iets dat mij zeer aansprak en nog steeds aanspreekt is de passie en de aandacht voor de cursist om zo het uiterste van zijn leerlingen te vragen en hun daartoe uit te dagen. Op een voor ieder heel duidelijke manier is zijn uitleg van alle onderdelen voor de fotografie. Dat zijn bijdrage aan mijn verbeterende prestatie's, voor het maken van foto's, is wel bewezen. Ik heb meermaals foto's mogen aanleveren om op te nemen bij publicaties.
Ik ben Huub steeds blijven volgen en geniet keer op keer van zijn werkstukken, iedere keer weer verrassend. Laat ons vooral van je werk blijven genieten en ga zeker door met het geven van workshops en cursussen.

Bert Wolfs

Ik heb 3 sessies Basiscursus Photoshop Lightroom bij Huub gevolgd. Vooraf werden de doelen en de te behandelen onderwerpen duidelijk aangegeven. Huub heeft deze sessies, gespekt met praktijkvoorbeelden, op een onderhoudende, begrijpelijke en leerzame wijze ingevuld. Voor mij was dit een goede opstap om met Lightroom aan de slag te gaan.

Hans Jansen

Een heel kundig fotograaf die gedreven met zijn passie bezig is. Brengt kennis op een speelse en duidelijk manier over. Cursussen die hij geeft zijn een aanrader.

Ronald van Dijk

Who cares: 😉...Een superieure experimentele ontmoeting tussen de werelden van de innoverende hobby fotografen, creatieve therapie, welzijn en community art 😂....... Klasse!

Vincent Maertens

Een open en zeer creatieve fotograaf. Met een frisse blik op de sport wat resulteert in mooie foto's met de sporter centraal. Gemaakt met passie en vakkundigheid. Buiten dat sta je altijd klaar om collega's te helpen. Amateur of professional maakt niet uit, altijd sprekend vanuit de professie en liefde voor het vak.

Michelle Peeters (Photofacts)

Ik ken je nog niet heel erg goed, maar ben zeer onder de indruk van je foto's en de manier waarop je artikelen (ook voor Photofacts) schrijft. Ik ben ervan overtuigd dat je cursussen erg goed zijn en dat je de meest complexe zaken aan iedereen uitgelegd krijgt! Bovendien vind ik je erg prettig in de omgang, leuk om met je samen te werken!

Diana Notermans

Jouw manier van uitleggen is zeer aanstekelijk. Je neemt mensen mee in de wereld van fotografie, waarvan ook een professionele fotograaf als ik, heel veel kan leren en geleerd heb. Je bent een van de eerste fotografen die zijn fouten deelt met cursisten. Daardoor had ik zoiets van: 'Oh gelukkig, ik ben niet de enige die dingen soms verkeerd doet'. Bedankt Huub, je bent ene inspiratiebron voor me!

Linda Groothuizen

Ik vond het een zeer leerzame, praktijkgerichte en gezellige cursus. Huub is een geboren cursusleider die duidelijk en soms met humor uitleg geeft. Hij brengt moeilijke dingen terug naar de basis waardoor het muntje snel valt.

Fleur Hendriks

Door deze cursus van Huub heb ik mijn camera veel beter leren kennen. Ik fotografeerde altijd op de Automaat-stand, maar toch mislukte mijn foto's vaker. Nu zijn mijn foto's veel beter geworden. Huub ik wil je bedanken voor alle tips, trucjes en de leuke maar vooral ontzettend nuttige cursus.

Marian Kuijpers

Voordat ik bij Huub terecht kwam had ik op een zaterdag een Canon workshop gevolgd die ik bij mijn camera aangeboden kreeg. De uitleg ging echter veel te snel voor me waardoor dit voor mij een verloren dag was. Na het volgen van de beginnerscursus van Huub is alles me veel duidelijker geworden en fotografeer ik weer met plezier.

Lex Eckhardt

Ik heb Huub en Lorette leren kennen bij een ijshockeywedstrijd in Geleen. Daarna hebben we samen nog bij een paar sportevenementen gefotografeerd. Een aardige en open man die graag zijn ervaringen deelt; een vakman die ook schrijft over zijn passie. Passie is sowieso het woord dat bij hem past. Niet iemand die even wat foto's komt maken, nee, iemand die van tevoren ter plekke gaat kijken om de beste standpunten te vinden. Iemand die altijd iets bijzonders wilt maken van een foto en daar ook in slaagt. Een fotograaf die experimenteert met instellingen en effecten. Fijn om mee om te gaan en van te leren.

Krista Daniels

De workshops van Huub zijn een absolute aanrader! Huub is een zeer bevlogen fotograaf en cursusleider die  de gave bezit de principes van het fotograferen op een leuke en simpele manier over te brengen. Hij doet dit uiterst professioneel manier en met alle respect voor de cursusdeelnemers. Wat ik vooral leerzaam vond was het bespreken van elkaars werk. In combinatie met de theoretische leerstof maakt dit, deze cursus uitermate geschikt voor mij.

Petra Franssen

Ik heb meegedaan met de basiscursus fotografie bij Huub op 'aandringen' van een oud-cursiste. Ze had 100% gelijk! Het was voor mij een zeer leerzame cursus. Ik heb veel geleerd vooral wat alle functies van mijn Nikon camera zijn, waardoor ik niet meer op de automatische stand hoef te fotograferen. De opdrachten tussendoor waren iedere keer weer een uitdaging maar heel goed om te doen. Ook de praktijkdag was een zeer waardevolle en leuke aanvulling.

Frits Janssen

Huub heeft me geleerd op een andere manier te kijken, waardoor mijn foto's met sprongen vooruit zijn gegaan. Zijn cursussen en workshops zijn een absolute aanrader en het geld dubbel en dik waard.

Willem de Boer

Huub, bedankt voor je enthousiaste en oh zo duidelijke manier van toelichtingen. Je bent een echte vakman die zijn kennis zeer goed overbrengen.

Peter Vranken

Ik ben ontzettend blij aan wat ik tot nu toe aan kennis heb opgedaan. Daarnaast zijn de lessen en ook de opdrachten erg leuk om te doen. Mijn complimenten voor de opzet van de cursussen en jouw inbreng Huub.

Using Format