HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Fotografie opdrachten

Een groot deel van ons werk is maatwerk. U zult begrijpen dat bij maatwerk ook daarbij behorende tarieven horen. Een goede foto maak je niet 'even', en is vakwerk, net zoals een stukadoor niet effen een muurtje stuk't.

Tarieven

  • Los uurtarief: €85 excl. BTW
  • Aaneengesloten uren, dagdeel (3 uur): €245 excl. BTW
  • Aaneengesloten uren, 2 dagdelen (6 uur): €475 excl. BTW
  • Twee volle dagen: €900 excl. BTW

Waarom een professioneel fotograaf inhuren?

Foto's maken die de juiste sfeer, verhaal of emotie overbrengen, benodigd vaardigheden, jaren van ervaring en het gebruiken van de juiste apparatuur op de juiste manier. Professionele fotografen hebben substantiële ervaring in het fotograferen in diverse situaties en kunnen anticiperen in allerlei omstandigheden. Ze houden zich zowel bezig met de kwaliteit van een beeld als met de behoeften en wensen van hun klanten. Met andere woorden ze weten samen te werken en mee te denken, ze zijn creatief, sociaal, betrouwbaar, professioneel en flexibel. U huurt een professionele fotograaf in omdat u weet dat deze op ieder moment kan leveren, wetende dat kwaliteitsfoto's meer geld kosten dan iemand die snap shot foto's maakt. Als iemand blij is met dergelijke foto's, is daar niets mis mee, maar vraag jezelf wel af wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Mooie beelden helpen bij een eerste goede indruk.

We kunnen u niet vertellen hoe vaak mensen naar ons toekomen en zeggen; "Dat is een geweldige camera die je hebt. Je foto's zullen zeker er elke keer weer geweldig uitkomen, toch? Het is net zoiets als zeggen; 'Ik heb hetzelfde potlood als Rembrandt, dus ik zou in staat moeten zijn om te tekenen zoals hij". Als dat waar zou zijn, zouden we allemaal miljonair zijn. Professioneel fotograaf zijn betekent iedere keer opnieuw kwaliteit leveren. Dit kan alleen bereikt worden door iedere dag met fotografie bezig te zijn, trainingen en studies volgen, het overwinnen van problemen en teleurstellingen, het verzamelen van kennis via het lezen van tonnen boeken en het kijken naar andere fotografen tijdens hun werk. Eerst leerden we de strijd met onze goedkope apparatuur te overwinnen, daarna spaarden we geld om de best mogelijke apparatuur te kopen, wetende dat het een verschil kan maken. We weten hoe we onze uitrusting op de best mogelijke manier moeten gebruiken en hoe foto's te moet verwerken, bewerken en beheren.

Met andere woorden: we investeren tijd en geld om vakwerk te leveren en te blijven leveren in de fotografie, fotoworkshops en het schrijven. Hopelijk wilt u ook investeren in onze diensten die het verschil kunnen maken.

Indien je de mogelijkheden wilt bespreken, stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar huubkeulers@ziggo.nl of bel ons op 06 46741111.
Bedankt voor het vertrouwen in ons.

*    *    *

Sportfotografie

Ons doel is het leveren van hoogwaardige sportfoto's met een uniek tintje, voor sportteams en atleten, sportorganisaties, sponsors, toernooiorganisaties, nieuwsmedia, tijdschriften en commerciële klanten. Organisaties van sporttoernooien kunnen een fantastische service leveren aan sporters, familie, coaches en sportteams door professionele sportfotografen in te huren om het evenement te verslaan. We gaan naar uw sportevenement, leggen alle actie vast en kunnen de foto's online beschikbaar stellen voor spelers om te downloaden of om exemplaren te bestellen.

Naast nationale en lokale sportevenementen hebben we ook grote internationale evenementen gefotografeerd zoals ATP 250 Tennis, WK's Tafeltennis, WK's Ijshockey, WK's Cyclocross,  WK's Schaatsen, Diamond League Atletiek, CHIO Aken, EK's Hockey, EK's Kanoën, WK's Karten, Wereldbekerwedstrijden BMX, Handbal interlands. Niet bedoeld om met de borst naar voren te lopen (verre van zelfs) maar wel om aan te geven dat we de druk aankunnen om ook op deze grote evenementen te leveren wat we beloven.

Sportfotografie draait om het vastleggen van de emotie, de beweging en de adrenaline van het spel. Sporters op hun piekactie 'vangen' is wat we het beste doen! Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportarena. We concentreren ons op het evenement maar concentreren ons vooral ook op om al die onvergetelijke momenten vast te leggen in mooie herinneringen.

*    *    *

Sportfoto's van uw kind

Als je ons vraagt wat van onschatbare waarde is dan zijn het volgens ons de mooie herinneringen aan je kinderen. Herinneringen zitten in ons hoofd maar foto's helpen om deze herinneringen vast te houden en te koesteren. Onze liefde voor kinderen en de passie voor fotografie willen we laten zien in beelden van het sportende kind, die we graag voor je maken. Of je kind nu tennist, voetbalt, zwemt, of welke sport dan ook beoefent, we zetten je kind graag op de foto. We kunnen een reportage van een heel sportteam, tijdens een wedstrijd of toernooi maken of van uw kind alleen. Ook het fotografen tijdens een school sportdag is mogelijk. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.

*    *    *

Sport Media pakket

Ons doel is het leveren van een totaalpakket aan diensten en producten voor de sporter en sport gerelateerde organisaties. Iedere sporter is uniek en heeft andere behoeften. We kijken wat je echt nodig hebt maar ook wat je niet nodig hebt. Een goede zichtbaarheid kan je netwerk vergroten en daardoor ook o.a. je kansen op het vinden van sponsoren. Laat je fans meegenieten en meeleven. We helpen je graag hierbij.

Foto Portfolio voor sporters, sportorganisaties en sportbonden
Iedere zich zelf respecterende sporter moet zichzelf op de best mogelijke manier presenteren. Het maakt niet uit of het voor de media is of als je op zoek bent naar sponsoring. We kunnen spectaculaire actiefoto's of mooie portretfoto's van je maken. Het is van cruciaal belang in deze media-hongerige wereld, dat je een efficiënte exposure voor jezelf als atleet creëert en gunt.

CV voor sporters 
Hoe verkoop je jezelf aan de buitenwereld en verwoord je wie je bent, wat je doelen zijn, je prestatie, wat je nodig hebt, wat je voelt maar ook wat je voor een mogelijk toekomstige sponsor kunt betekenen? Welke teksten gebruik je en welk CV-ontwerp passen het beste bij je? En natuurlijk horen daar ook enkele foto's bij. Samen kijken wat een geschikt CV voor jou is, en vervolgens stellen we een concept voor je op. Uiteindelijk bepaal jij wat erin moet komen te staan en hebt jij de regie over de inhoud.

Website voor sporters, sportorganisaties en sportbonden 
Een mooi uitziende website met goede inhoudelijke content is je visitekaartje in de online wereld. Hier presenteer je je naar je fans maar ook naar bedrijven, sportorganisaties, sportbonden, sponsoren etc. A.d.h.v. jouw input maken we een concept website voor je, waarbij je tijdens de bouwfase kunt meekijken en je mening kunt geven over design en inhoud. Een standaard website bestaat uit bv. een homepage, biografie, blog, contactformulier en fotoalbum. Afhankelijk van je wensen kunnen we dit uiteraard aanpassen.
We maken de website zo dat je deze zelf kunt onderhouden en dus niet afhankelijk bent van anderen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Aan jou de keuze.

Social Media voor sporters 
Social media is tegenwoordig ook in de sportwereld niet meer weg te denken. We geven advies welk social media kanaal het meest geschikt voor je is maar ook helpen we je graag met het opzetten en inrichten van je profiel. Verder kijken we welke content nu slim is om te publiceren en welke juist niet. Een doordachte social media strategie is hierbij van groot belang.

Tarieven
In overleg i.v.m. grote diversiteit en afhankelijk van wensen.

*    *    *

Commerciële fotografie

Commerciële fotografie betekent gewoon alle soorten fotografie die worden uitgevoerd in de wereld van handel en industrie. Of u nu een (inter)nationaal, lokaal reclamebureau of een klein tot groot bedrijf bent, wij kunnen uw hoogwaardige reclame-, interieur-, lifestyle- of portretfoto's maken. Het is belangrijk om het bericht van uw bedrijf of organisatie te bezorgen en uw klanten te laten zien wie u bent. Foto's die worden opgemerkt, helpen uw bedrijf, werk of service te promoten. We houden ervan om het DNA van uw bedrijf in uw foto's te integreren.

Bedrijfsreportage
Bij een bedrijfsreportage worden de activiteiten van uw bedrijf in beeld gebracht d.m.v. een serie foto’s. Dit kunnen portretten van medewerkers op hun werkplek zijn maar ook het proces van uw producten of handelingen van uw diensten die worden vastgelegd. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we uw wensen, eisen en ideeën bespreken. Aansluitend gaan we een plan voor uw bedrijfsreportage maken, waarin we kijken welke bedrijfsonderdelen u in beeld wil hebben gebracht en wordt er een vrijblijvende offerte uitgebracht.

Interieur-/Architectuurfotografie
Bij interieur- en architectuurfotografie is het doel om de kijker het gevoel te geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig zijn. Daarbij is het de kunst om het interieur of buitenzijde van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch over te laten komen. We proberen de functie, lay-out en ontwerp van een ruimte vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven te tonen. Dit kan op ooghoogte zijn (met al zijn variëteiten) of veel verder. Ook gebruiken we zeer lage camerastandpunten om bijvoorbeeld aandacht te trekken naar een plafond. In theorie kan dezelfde ruimte op verschillende manieren worden gefotografeerd, als de klant de plafondfabrikant, vloer- of meubelfabrikant of de interieurontwerper is. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden. Tegenwoordig voegen we zelden licht toe aan een ruimte, omdat het dynamische bereik van de digitale sensoren van vandaag indrukwekkend is en we meerdere belichtingen mengen in nabewerking.

Bouwprojecten
Wij werken samen met bouwbedrijven - groot of klein - met onderaannemers en civieltechnische adviseurs en bieden beelden van topkwaliteit voor uw specifieke diensten of producten die u in uw brochures en publiciteitsmateriaal kunt gebruiken. Of als u uw klanten bij oplevering van het gebouw een mooie fotoreportage wilt aanbieden waarin de hele bouw van begin tot einde zichtbaar is. Of u consequent goede afbeeldingen nodig hebt voor voortgangsrapporten of een portfolio met foto's om nieuwe woningbouw, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten - wij kunnen u helpen.
Als u wilt dat een professionele fotograaf uw bouwprojecten documenteert, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stadsgezichten
We zijn altijd gefascineerd geweest door stadsgezichten. Er zijn talloze manieren om stadsgezichten te fotograferen, maar hoe het ook wordt gedaan, er zijn enkele dingen die ze allemaal gemeen moeten hebben: ze moeten er cool uitzien, ze moeten in het meest fantastische licht worden gemaakt en ze moeten de locatie herkenbaar in beeld brengen. We gebruiken soms lange belichtingstijden om het beschikbare licht te "verzamelen", welke een gevoel van beweging geeft en de scènes doordringt met een subtiel, sfeerlicht. Stadsfoto's moeten het levende stadsgevoel ademen.

*    *    *

Hondenfotografie

Honden zijn een belangrijk onderdeel van je familie. Dus hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van je trouwe maatje(s) te hebben? Je kiest samen met ons een locatie uit die bij jou en je hond past; een bos, park of stad voor een supermooie exclusieve fotoreportage. Dat kan een portret zijn, een actie met bal/frisbee, of samen met jou en/of je gezin. Er is veel mogelijk.

Fotoshoot met je Hond
Een fotosessie met je hond duurt al gauw 60 minuten. De hond moet zich namelijk eerst op zijn gemak voelen en lekker zijn eigen ding kunnen doen. Het zijn immers geen afgerichte fotomodellen en mooie poses laten zich nou eenmaal niet afdwingen. Alleen met veel geduld en zo ongedwongen mogelijk, vragen we de aandacht van de hond en krijgen we de tijd om echte karaktervolle beelden maken.

Puppyshoot bij Hondenfokker
Voor een fokker is een puppyshoot een mooie gelegenheid om het nest op een professionele manier in beeld te brengen. Hiervoor komen we uiteraard bij de fokker thuis. Aangezien puppies nog met grote regelmatig hun rust en moeder nodig hebben, plannen we de fotoshoot in goed overleg in en nemen we hier ruim de tijd voor. Ook is er een mogelijkheid om de puppies gedurende een bepaalde periode en met een vaste frequentie te fotograferen om zodoende het groeiproces zichtbaar te kunnen maken. Deze foto's zijn natuurlijk ook een heel mooi cadeau voor de eigenaren. Als de pups nog erg jong zijn, kunnen we de foto's natuurlijk binnen maken evt. gebruik makend van een mooie achtergrond. Zijn ze al wat ouder dan is het leuk om de pups buiten te fotograferen, bv. tijdens het spelen met elkaar. Dit kan in de achtertuin van de fokker zijn, of op een leuke afgeschermde buitenlocatie in de buurt.

Fotoshoot bij Hondenpension
Hoe leuk is het om je klanten een mooie foto van hun hond aan te kunnen bieden! Of een aantal mooie up to date foto's van je hondenpension die je als PR kunt gebruiken voor je website of je Social Media pagina. Er is veel mogelijk maar natuurlijk wel pas na overleg met jou als eigenaar van het en met goedkeuring van je klanten. Een fotoshoot bij een hondenpension duurt ca. 2 tot 3 uur (afhankelijk van het aantal honden en situatie ter plaatse)

Hondenwandeling met groep
Stel u gaat samen met een groep mensen en hun honden gezellig wandelen in het bos of op de heide. Wij kunnen met u mee om tijdens de wandeling de honden op een ongedwongen manier te fotograferen.

Hond en Sport
Of het nu Canicross, Dog Frisbee, Flyball, Dog dance, Sledehondensport, Waterwerken, of Windhondenrennen betreft, we maken een mooie en unieke reportage van jou en je hond of voor de organisatie van het hondenevenement. 

*    *    *

Portretfotografie

Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met liefde en respect en vangen hun individualiteit en uniekheid. Een foto is vaak het eerste wat uw klanten zien en de laatste indruk die ze achterlaten. Het is belangrijk om een foto te hebben die er op een goede dag uitziet: zelfverzekerd en benaderbaar. We werken graag met acteurs, muzikanten, schrijvers, docenten, ondernemers, ondernemers en bedrijven. In feite iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden.

Familieportretten
Geen statische of saaie familiefoto's. Je familie, in hun favoriete outfits, met verknipt haar, niet in gecoördineerde bijpassende kleding, net zoals je elke dag bent. Familieportretten bij ons zijn ontspannen, casual, meer over het vastleggen van alledaagse momenten dan geposeerde portretten, ze gaan over de echte jij. De shoot vindt niet plaats in een studio, maar op een familieuitje, in het bos, een park, kasteel, op de heide of bij u thuis, waar u zich ontspannen en het meest comfortabel voelt.

Familieportretsessies duren van 30 minuten tot een halve dag, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat u wilt hebben. Na de shoot zullen we uw foto's bewerken en u toegang geven tot een online galerij, waar u uw foto's kunt downloaden of we verzenden ze via WeTransfer naar u. Het is ons doel om u prachtige foto's te presenteren, geschikt voor uw muur of koffietafel. Uw familiefoto's zijn momenten in de tijd, dus kijk na vijf jaar terug en onthoud de echte emoties van toen.

Modelfotografie
Modellen die hun carrière lanceren, hebben afbeeldingen nodig in verschillende stijlen voor hun portfolio. Het is ons doel dat je een verscheidenheid aan verbluffende afbeeldingen kunt presenteren aan je agent of klanten. Afhankelijk van je ervaring en het soort modellering dat je nastreeft, zal het uiterlijk dat je nodig hebt voor je portfolio verschillen.

Hoe werken we? Je zult nooit alleen zijn met één fotograaf. Mijn vrouw en ik werken altijd samen tijdens de shoot. Ervaren als ook onervaren modellen kunnen een sessie boeken om hun portfolio bij te werken. Minderjarige kinderen moeten altijd vergezeld zijn door een van de ouders. We ontmoeten elkaar op de gewenste locatie binnen of buiten. De shoot duurt twee tot vier uur, afhankelijk van je behoeften en wensen. Tijdens de sessie kunnen we al een selectie van de foto's samen maken. Normaal gesproken werkt een snelle shoot niet. Daarom hebben we eerst een klein gesprek met je ter plaatse om elkaar te leren kennen en een ontspannen sfeer te creëren. Dit levert vaak de beste resultaten op. Hierna zullen we je foto's bewerken en je toegang geven tot een online galerij waar je jouw foto's kunt downloaden of we sturen ze naar je via WeTransfer.

*    *    *

Educatie en Lezingen

Kennis overdragen is iets wat in onze genen zit. Onze ervaringen als gediplomeerd opleider en beroepsfotograaf gebruiken we om praktijkgerichte fotocursussen en fotoworkshops voor volwassenen en jongeren samen te stellen en te verzorgen. Hierbij gaat onze aandacht vooral uit naar de manier waarop ieder mens op zijn/haar eigen wijze leert. Deze visie zetten we in om bij iedere deelnemer het maximale leereffect te bereiken, zodat ook jij straks kunt zeggen: 'Aha, is dat de reden waarom mijn foto's niet altijd lukken zoals ik dat wil!'

De vorm van de cursus / workshops en het aantal personen is afhankelijk van jouw leerdoelen. Voor iedere wens kunnen we ook maatwerk oplossingen onderling bespreken, naast de 1-op-1 workshops of cursussen/workshops voor kleine groepjes. Uiterlijk twee weken voor aanvang ontvangt je uitgebreide informatie zoals lokatie, tijdstip, exacte programma etc. en een korte vragenlijst waarin je kunt aangeven tegen welke problemen je op loopt en wat je voornaamste leerdoelen zijn. 

Onze cursussen hebben een doordacht concept met een mogelijke doorstroming van beginnersniveau naar een niveau van een gevorderde tot zelfs professioneel fotograaf. Voor alle cursussen en workshops geldt dat je een camera dient te hebben waarbij sluitertijd, diafragma en iso-waarde kunnen worden ingesteld. Twijfel je of je camera deze mogelijkheden heeft, neem dan gerust eerst vrijblijvend contact op. Bij alle cursussen en workshops ontvang je vooraf ook een PDF-document met de cursus sheets en aan het einde een officieel deelnemers certificaat.

Kijk voor meer informatie, in de navigatie, onder het kopje 'Workshops'.

Tevens verzorgen we lezingen en presentaties voor fotoclubs, verenigingen, bedrijven, sportorganisaties etc. (€125 excl. €0,28/km reiskosten).


*    *    *

Using Format