Huub Keulers

Fotografie opdrachten

Sportwedstrijden
Bedrijfsreportage
Honden
Interieur
Stadsgezichten
Bouwprojecten
Portret/Model
Familieportretten


Cursus & Workshop

Basis (4x3 uur)
Gevorderden (3x3 uur)
Adobe Lightroom (3x3 uur)
Sportfotografie (1x 6 uur)
Portretfotografie (1x 6 uur)
Straatfotografie (1x 6 uur)Sport Media pakket

Foto portfolio
CV voor sporters
Website voor sporters
Social Media voor sporters

Communicatie

Websites
Copywriting
Nieuwsbrieven

Waarom een professioneel fotograaf inhuren

Foto's maken die de juiste sfeer, verhaal of emotie overbrengen, benodigd vaardigheden, jaren van ervaring en het gebruiken van de juiste apparatuur op de juiste manier. Professionele fotografen hebben substantiële ervaring in het fotograferen in diverse situaties en kunnen anticiperen in allerlei omstandigheden.

Ze houden zich zowel bezig met de kwaliteit van een beeld als met de behoeften en wensen van hun klanten. Met andere woorden ze weten samen te werken en mee te denken, ze zijn creatief, sociaal, betrouwbaar, professioneel en flexibel. U huurt een professionele fotograaf in omdat u weet dat deze op ieder moment kan leveren, wetende dat kwaliteitsfoto's meer geld kosten dan iemand die snap shot foto's maakt. Als iemand blij is met dergelijke foto's, is daar niets mis mee, maar vraag jezelf wel af wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Mooie beelden helpen bij een eerste goede indruk.

We kunnen je niet vertellen hoe vaak mensen naar ons toekomen en zeggen; "Dat is een geweldige camera die je hebt. Je foto's zullen zeker er elke keer weer geweldig uitkomen, toch? Het is net zoiets als zeggen; 'Ik heb hetzelfde potlood als Rembrandt, dus ik zou in staat moeten zijn om te tekenen zoals hij". Als dat waar zou zijn, zouden we allemaal miljonair zijn. Professioneel fotograaf zijn betekent iedere keer opnieuw proberen kwaliteit te leveren. Dit kan alleen bereikt worden door iedere dag met fotografie bezig te zijn, trainingen en studies volgen, het overwinnen van problemen en teleurstellingen, het verzamelen van kennis via het lezen van tonnen boeken en het kijken naar andere fotografen tijdens hun werk. Eerst leerden om we de strijd met goedkope apparatuur te overwinnen, daarna bespaarden we geld om de best mogelijke apparatuur te kopen, wetende dat het een verschil kan maken. We weten hoe we onze uitrusting op de best mogelijke manier moeten gebruiken en hoe foto's te moet verwerken, bewerken en beheren.

Met andere woorden: we investeerden tijd en geld om de dingen te doen die we het liefste doen: fotograferen, kennisdeling en schrijven. Hopelijk wilt u ook investeren in onze diensten die het verschil kunnen maken.


Sportfotografie

Ons doel is het leveren van hoogwaardige sportfoto's met een uniek tintje, voor sportteams en atleten, sportorganisaties, sponsors, toernooiorganisaties, nieuwsmedia, tijdschriften en commerciële klanten. Organisaties van sporttoernooien kunnen een fantastische service leveren aan sporters, familie, coaches en sportteams door professionele sportfotografen in te huren om het evenement te verslaan. We gaan naar uw sportevenement, leggen alle actie vast en kunnen de foto's online beschikbaar stellen voor spelers om te downloaden of om exemplaren te bestellen.

Naast nationale en lokale sportevenementen hebben we ook grote internationale evenementen gefotografeerd zoals WK's Tafeltennis, WK's Ijshockey, WK's Cyclocross,  WK's Schaatsen, Diamond League Atletiek, CHIO Aken, EK's Hockey, EK's Kanoën, WK's Karten, Wereldbekerwedstrijden BMX, Handbal interlands. Niet bedoeld om met de borst naar voren te lopen (verre van zelfs) maar wel om aan te geven dat we de druk aankunnen om ook op deze grote evenementen te leveren wat we beloven.

Sportfotografie draait om het vastleggen van de emotie, de beweging en de adrenaline van het spel. Sporters op hun piekactie 'vangen' is wat we het beste doen! Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportarena. We concentreren ons op het evenement maar concentreren ons vooral ook op om al die onvergetelijke momenten vast te leggen in mooie herinneringen.

Sport Media pakket

Ons doel is het leveren van een totaalpakket aan diensten en producten voor de sporter en sport gerelateerde organisaties. Iedere sporter is uniek en heeft andere behoeften. We kijken wat je echt nodig hebt maar ook wat je niet nodig hebt. Een goede zichtbaarheid kan je netwerk vergroten en daardoor ook o.a. je kansen op het vinden van sponsoren. Laat je fans meegenieten en meeleven. We helpen je graag hierbij.

Foto Portfolio voor sporters, sportorganisaties en sportbonden
Iedere zich zelf respecterende sporter moet zichzelf op de best mogelijke manier presenteren. Het maakt niet uit of het voor de media is of als je op zoek bent naar sponsoring. We kunnen spectaculaire actiefoto's of mooie portretfoto's van je maken. Het is van cruciaal belang in deze media-hongerige wereld, dat je een efficiënte exposure voor jezelf als atleet creëert en gunt.

CV voor sporters 
Hoe verkoop je jezelf aan de buitenwereld en verwoord je wie je bent, wat je doelen zijn, je prestatie, wat je nodig hebt, wat je voelt maar ook wat je voor een mogelijk toekomstige sponsor kunt betekenen? Welke teksten gebruik je en welk CV-ontwerp passen het beste bij je? En natuurlijk horen daar ook enkele foto's bij. Samen kijken wat een geschikt CV voor jou is, en vervolgens stellen we een concept voor je op. Uiteindelijk bepaal jij wat erin moet komen te staan en hebt jij de regie over de inhoud.

Website voor sporters, sportorganisaties en sportbonden 
Een mooi uitziende website met goede inhoudelijke content is je visitekaartje in de online wereld. Hier presenteer je je naar je fans maar ook naar bedrijven, sportorganisaties, sportbonden, sponsoren etc. A.d.h.v. jouw input maken we een concept website voor je, waarbij je tijdens de bouwfase kunt meekijken en je mening kunt geven over design en inhoud. Een standaard website bestaat uit bv. een homepage, biografie, blog, contactformulier en fotoalbum. Afhankelijk van je wensen kunnen we dit uiteraard aanpassen.
We maken de website zo dat je deze zelf kunt onderhouden en dus niet afhankelijk bent van anderen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Aan jou de keuze.

Social Media voor sporters 
Social media is tegenwoordig ook in de sportwereld niet meer weg te denken. We geven advies welk social media kanaal het meest geschikt voor je is maar ook helpen we je graag met het opzetten en inrichten van je profiel. Verder kijken we welke content nu slim is om te publiceren en welke juist niet. Een doordachte social media strategie is hierbij van groot belang.


Commerciële fotografie

Commerciële fotografie betekent gewoon alle soorten fotografie die worden uitgevoerd in de wereld van handel en industrie. Of u nu een (inter)nationaal, lokaal reclamebureau of een klein tot groot bedrijf bent, wij kunnen uw hoogwaardige reclame-, interieur-, lifestyle- of portretfoto's maken. Het is belangrijk om het bericht van uw bedrijf of organisatie te bezorgen en uw klanten te laten zien wie u bent. Foto's die worden opgemerkt, helpen uw bedrijf, werk of service te promoten. We houden ervan om het DNA van uw bedrijf in uw foto's te integreren.

Bedrijfsreportage

Bij een bedrijfsreportage worden de activiteiten van uw bedrijf in beeld gebracht d.m.v. een serie foto’s. Dit kunnen portretten van medewerkers op hun werkplek zijn maar ook het proces van uw producten of handelingen van uw diensten die worden vastgelegd. Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we uw wensen, eisen en ideeën bespreken. Aansluitend gaan we een plan voor uw bedrijfsreportage maken, waarin we kijken welke bedrijfsonderdelen u in beeld wil hebben gebracht en wordt er een vrijblijvende offerte uitgebracht.

Interieur-/Architectuurfotografie
Bij interieur- en architectuurfotografie is het doel om de kijker het gevoel te geven dat ze zelf in de ruimte aanwezig zijn. Daarbij is het de kunst om het interieur of buitenzijde van uw huis of bedrijf authentiek en realistisch over te laten komen. We proberen de functie, lay-out en ontwerp van een ruimte vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven te tonen. Dit kan op ooghoogte zijn (met al zijn variëteiten) of veel verder. Ook gebruiken we zeer lage camerastandpunten om bijvoorbeeld aandacht te trekken naar een plafond. In theorie kan dezelfde ruimte op verschillende manieren worden gefotografeerd, als de klant de plafondfabrikant, vloer- of meubelfabrikant of de interieurontwerper is. In alle situaties behouden we verticale lijnen en proberen we horizontale lijnen te behouden. Tegenwoordig voegen we zelden licht toe aan een ruimte, omdat het dynamische bereik van de digitale sensoren van vandaag indrukwekkend is en we meerdere belichtingen mengen in nabewerking.

Bouwprojecten
Wij werken samen met bouwbedrijven - groot of klein - met onderaannemers en civieltechnische adviseurs en bieden beelden van topkwaliteit voor uw specifieke diensten of producten die u in uw brochures en publiciteitsmateriaal kunt gebruiken. Of als u uw klanten bij oplevering van het gebouw een mooie fotoreportage wilt aanbieden waarin de hele bouw van begin tot einde zichtbaar is. Of u consequent goede afbeeldingen nodig hebt voor voortgangsrapporten of een portfolio met foto's om nieuwe woningbouw, monumentale gebouwen, architecturale projecten en interieurontwerpen te promoten - wij kunnen u helpen.
Als u wilt dat een professionele fotograaf uw bouwprojecten documenteert, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stadsgezichten
We zijn altijd gefascineerd geweest door stadsgezichten. Er zijn talloze manieren om stadsgezichten te fotograferen, maar hoe het ook wordt gedaan, er zijn enkele dingen die ze allemaal gemeen moeten hebben: ze moeten er cool uitzien, ze moeten in het meest fantastische licht worden gemaakt en ze moeten de locatie herkenbaar in beeld brengen. We gebruiken soms lange belichtingstijden om het beschikbare licht te "verzamelen", welke een gevoel van beweging geeft en de scènes doordringt met een subtiel, sfeerlicht. Stadsfoto's moeten het levende stadsgevoel ademen.


Particulieren

Hondenfotografie
Elke honden fotoshoot is uniek en moet ontworpen worden rond het karakter van de hond in een stressvrije omgeving. Dit resulteert in professionele foto's van hoge kwaliteit die een leven lang meegaan. De foto's van uw honden zijn het perfecte cadeau voor u als hondeneigenaar. Er zijn diverse settings mogelijk; van hondenportret tot actiefoto's met bv. een frisbee.

Portretfotografie
Wij geloven in de schoonheid van mensen, fotograferen ze met liefde en respect en vangen hun individualiteit en uniekheid. Een foto is vaak het eerste wat uw klanten zien en de laatste indruk die ze achterlaten. Het is belangrijk om een foto te hebben die er op een goede dag uitziet: zelfverzekerd en benaderbaar. We werken graag met acteurs, muzikanten, schrijvers, docenten, ondernemers, ondernemers en bedrijven. In feite iedereen die professionele, zelfverzekerde en benaderbare portretten of headshots nodig heeft voor persoonlijk gebruik of redactionele en reclamedoeleinden.

Familieportretten
Geen statische of saaie familiefoto's. Je familie, in hun favoriete outfits, met verknipt haar, niet in gecoördineerde bijpassende kleding, net zoals je elke dag bent. Familieportretten bij ons zijn ontspannen, casual, meer over het vastleggen van alledaagse momenten dan geposeerde portretten, ze gaan over de echte jij. De shoot vindt niet plaats in een studio, maar op een familieuitje, in het bos, een park, kasteel, op de heide of bij u thuis, waar u zich ontspannen en het meest comfortabel voelt.

Familieportretsessies duren van 30 minuten tot een halve dag, afhankelijk van het aantal afbeeldingen dat u wilt hebben. Na de shoot zullen we uw foto's bewerken en u toegang geven tot een online galerij, waar u uw foto's kunt downloaden of we verzenden ze via WeTransfer naar u. Het is ons doel om u prachtige foto's te presenteren, geschikt voor uw muur of koffietafel. Uw familiefoto's zijn momenten in de tijd, dus kijk na vijf jaar terug en onthoud de echte emoties van toen.

Modelfotografie
Modellen die hun carrière lanceren, hebben afbeeldingen nodig in verschillende stijlen voor hun portfolio. Het is ons doel dat je een verscheidenheid aan verbluffende afbeeldingen kunt presenteren aan je agent of klanten. Afhankelijk van je ervaring en het soort modellering dat je nastreeft, zal het uiterlijk dat je nodig hebt voor je portfolio verschillen.

Hoe werken we? Je zult nooit alleen zijn met één fotograaf. Mijn vrouw en ik werken altijd samen tijdens de shoot. Ervaren als ook onervaren modellen kunnen een sessie boeken om hun portfolio bij te werken. Minderjarige kinderen moeten altijd vergezeld zijn door een van de ouders. We ontmoeten elkaar op de gewenste locatie binnen of buiten. De shoot duurt twee tot vier uur, afhankelijk van je behoeften en wensen. Tijdens de sessie kunnen we al een selectie van de foto's samen maken. Normaal gesproken werkt een snelle shoot niet. Daarom hebben we eerst een klein gesprek met je ter plaatse om elkaar te leren kennen en een ontspannen sfeer te creëren. Dit levert vaak de beste resultaten op. Hierna zullen we je foto's bewerken en je toegang geven tot een online galerij waar je jouw foto's kunt downloaden of we sturen ze naar je via WeTransfer.


Educatie

Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen het recht heeft om te leren, wil ik graag mijn kennis en ervaringen delen, iets dat in mijn DNA is ingebed. Daarom besteed ik een deel van mijn tijd aan het lesgeven in fotografie, verzorgen van lezingen en coachen van andere fotografen. Mijn cursussen en workshops staan open voor fotografen op alle niveaus. Mijn uitgebreide kennis van fotografie, technieken en sociale vaardigheden helpen mij en anderen om grondig te genieten van de fotografie. Ik bied zowel een-op-een- als groepslessen aan. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Voor een overzicht van de cursussen en workshops verwijs ik naar de cursuspagina.


Communicatie

Website voor bedrijven en organisaties

We maken professionele websites voor het MKB, sporters, sport organisaties, stichtingen, verenigingen etc. Onze aandacht gaat hierbij niet alleen naar design maar vooral ook op doelgerichte content, vindbaarheid, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Uw website is tenslotte een visitekaartje naar uw (potentiële) klanten. Vanwege onze jarenlange ervaring met het samenstellen, en beheren van bedrijfs websites en intranetten weten we goed waar op te letten om uw zichtbaarheid en merk/dienst te kunnen promoten. Door deze ervaring met een grote diversiteit aan bedrijven die u al voor gingen, zijn wij er zeker van uw bedrijf goed op internet te kunnen presenteren.

Copy writing
Het gerucht gaat dat een schrijver een vrij makkelijke "baan" heeft. Je kunt thuis werken, dutjes doen in het midden van de dag, vaak op vakantie gaan, en heel goed betaald krijgen. Helaas zijn de laatste twee dingen ver van de waarheid. Een van de gemakkelijkste manieren om te beantwoorden wat een schrijver doet, is dat ze alle dingen schrijven die je in je mailbox krijgt en leest op websites, brochures, catalogi en meer. Het grooste doel is teksten te schrijven die op het juiste moment de juiste boodschap overbrengen. Het gaat allemaal om verbinding maken met uw klanten!

Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven zijn een van de krachtigste online marketing methodes, alleen komt er bij een succesvolle nieuwsbrief campagnes toch wat aardig wat om de hoek kijken. Zo dient er rekening gehouden te worden dat uw mailings niet in de SPAM-bak van uw klanten terecht komen of dat uw email op een zwarte lijst terecht komt. Om aan al deze eisen te voldoen, kan ik u adviseren over het gebruik van nieuwsbrieven of kunnen wij nieuwsbrief activiteiten uitvoeren.

We kunnen u helpen met:

  • Ontwikkelingen van een nieuwsbrief template (ontwerp)
  • Maken van adressenlijsten en invoeren in de nieuwsbrief campagne tool
  • Interessante onderwerpen bepalen
  • Schrijven van teksten voor uw artikelen (deze kunnen bv. op uw website staan)
  • De nieuwsbrief voorzien van wettelijk verplichte elementen
  • Concept weergave en verzenden van test emails
  • Bepalen meest ideale tijdstip voor verzending
  • Meten van statistieken, evalueren ervan en daarop anticiperen voor volgende nieuwsbrieven
Using Format