HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

SPORT

Ons doel is het leveren van hoogwaardige sportfoto's met een uniek tintje, voor sportteams en atleten, sportorganisaties, sponsors, toernooiorganisaties, nieuwsmedia, tijdschriften en commerciële klanten. Organisaties van sporttoernooien kunnen een fantastische service leveren aan sporters, familie, coaches en sportteams door professionele sportfotografen in te huren om het evenement te verslaan. We gaan naar uw sportevenement, leggen alle actie vast en kunnen de foto's online beschikbaar stellen voor spelers om te downloaden of om exemplaren te bestellen.

Naast nationale en lokale sportevenementen hebben we ook grote internationale evenementen gefotografeerd zoals WK's Tafeltennis, WK's Ijshockey, WK's Cyclocross, WK's Schaatsen, Diamond League Atletiek, CHIO Aken, EK's Hockey, EK's Kanoën, WK's Karten, Wereldbekerwedstrijden BMX, Handbal interlands. Niet bedoeld om met de borst naar voren te lopen (verre van zelfs) maar wel om aan te geven dat we de druk aankunnen om ook op deze grote evenementen te leveren wat we beloven.

Sportfotografie draait om het vastleggen van de emotie, de beweging en de adrenaline van het spel. Sporters op hun piekactie 'vangen' is wat we het beste doen! Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportarena. We concentreren ons op het evenement maar concentreren ons vooral ook op om al die onvergetelijke momenten vast te leggen in mooie herinneringen.

Tarieven
Halve dagprijs: € 350,-
Dagprijs: € 650,-
Incl. nabewerking, excl. reiskosten (€0,28 per/km) en btw.

Using Format