HUUB KEULERS MEDIA SERVICES

Internationale Sport

Op deze pagina staan diverse foto albums verdeeld per sport. Klik op de foto om ons portfolio van de betreffende sport te bekijken.

Ons doel is het leveren van hoogwaardige sportfoto's met een uniek tintje, voor sportteams en atleten, sportorganisaties, sponsors, toernooiorganisaties, nieuwsmedia, tijdschriften en commerciële klanten. Organisaties van sporttoernooien kunnen een fantastische service leveren aan sporters, familie, coaches en sportteams door professionele sportfotografen in te huren om het evenement te verslaan. We gaan naar uw sportevenement, leggen acties en verhalen vast en kunnen de foto's online beschikbaar stellen voor spelers om te downloaden of om exemplaren te bestellen.

Naast nationale en lokale sportevenementen fotograferen we ook grote internationale sportevenementen zoals WK's en EK's. Niet bedoeld om met de borst naar voren te lopen (verre van zelfs) maar wel om aan te geven dat we de druk aankunnen om ook op deze grote evenementen te leveren wat we beloven.

Sportfotografie draait om het vastleggen van de emotie, de beweging en de adrenaline van het spel. Sporters op hun piekactie 'vangen' is wat we het beste doen! Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportarena.

Eerstvolgende evenementen waar we aanwezig zijn:

  • 06.09.2019 Diamond League Atletiek Finale, Brussel
  • 15.09.2019 Duitse Kampioenschappen Wildwaterkano, Hagen.
  • 22.09.2019 XCO UCI Class 1 Mountainbike wedstrijd, Sittard-Geleen.
  • 15-17.10.2019 ATP250 Tennistournooi, Antwerpen.

Onze inhuurtarieven
Halve dagprijs: € 290,- excl. BTW
Dagprijs: € 550,- excl. BTW
Twee volle dagen: €990 excl. BTW
Incl. nabewerking, excl. reiskosten (€0,28 per/km) en btw.

Acrogym
Atletiek
Para-Atletiek
Autosport
BMX
Cyclocross
Handbal
Hardlopen
Hockey
Kano
Karten
Motorsport
Mountainbike
Obstacle Run
Paardensport
Rugby
Schaatsen
Schermen
Schoonspringen
Tafeltennis
Tennis
Triathlon
Turnen
Ijshockey
Wielrennen
Zwemmen
Using Format