Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Schrijven

Augustus 2018 is het educatieve boek Sportfotografie op de markt verschenen waar ik samen met collegefotograaf en vriend Marcel van der Looij een dik jaar aan gewerkt heb. Het boek is te koop bij diverse online winkels (o.a. bol.com) en in 275 boekenzaken in Nederland en België.

Het kloppend hart van dit boek is het gedeelte waarin we het fotograferen van vijftig sporten beschrijven. We hebben dit op laagdrempelige wijze gedaan, alsof we naast je zitten en met je in gesprek zijn. Onze werkwijze, tips en trucs zijn gebaseerd op jarenlange ervaring in de sportfotografie. We proberen het vooral niet te technisch te maken, want techniek is maar een heel klein onderdeel van sportfotografie.

Fons Verhoeven (Fotograaf en Kunstenaar): Ik ben aan het boek begonnen en ik ben zeer onder de indruk er van. Heel duidelijk geschreven en ook zeer leerzaam. Super boek en een echte aanrader voor iedere beginnende of gevorderde fotograaf. Ben er super blij mee. Nogmaals je jullie hebben me aangenaam verrast. Dit is een van de topboeken die ik de laatste jaren gekocht heb.

Auteur

Naast het hier boven beschreven boek heb ik ook meegewerkt aan het boek Sportfotografie van collega schrijver Pieter Dhaeze en fotograat Pim Ras.

Blogschrijver

Regelmatig schrijf ik blogartikelen voor de websites van Photofacts, CameraNu en Eoszine. De reden hiervan is, is dat er niets mooiers is dan kennis en passie voor fotografie overgedragen.

Copywriting

Ik vertaal een boodschap op een heldere manier die je lezer raakt. Een goed verhaal inspireert, is authentiek en zet aan tot actie. Ik neem jouw werk uit handen en schrijf helder en overtuigende verhalen.


Using Format